-
I godina
- Osnovi menadžmenta
- Veštine poslovne komunikacije
- Osnovi gastronomije
- Specijalizovani engleski jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Tehnologija hrane i pića
- Osnovi hotelijerstva
- Osnovi restoraterstva
- Poslovna informatika
- Obavezan predmet modula 1 (bira se 1 predmet)
- Stručna praksa 1
- Izborni predmet 1 (bira se 1 predmet iz Izbornog bloka 1-2)
- Izborni predmet 2 (bira se 1 predmet iz Izbornog bloka 1-2)
-
II godina
- Pekarstvo sa poslastičarstvom
- Izgradnja i oprema hotelskih objekata
- Osnovi marketinga
- Specijalizovani engleski jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Nacionalne gastronomije
- Gastronomski proizvodi
- Nutricionizam
- Prva pomoć
- Obavezan predmet modula 2 (bira se 1 predmet)
- Stručna praksa 2
- Izborni predmet 1 (bira se 1 predmet iz Izbornog bloka 3-4)
- Izborni predmet 2 (bira se 1 predmet iz Izbornog bloka 3-4)
-
III godina
- Pravilna ishrana i planiranje menija
- Higijena, sanitarna zaštita i bezbednost
- Organizacija poslovanja
- Poslovni engleski jezik
- Kontrola kvaliteta
- Enologija sa somelijerstvom
- Menadžment ljudskih resursa
- Obavezan predmet modula 3 (bira se 1 predmet)
- Stručna praksa 3
- Izborni predmet 1 (bira se 1 predmet iz Izbornog bloka 5-6)
- Izborni predmet 2 (bira se 1 predmet iz Izbornog bloka 5-6)
- Završni rad
-
Obavezan predmet modula 1
-
Obavezan predmet modula 2
-
Obavezan predmet modula 3
-
Izborni Predmeti – Blok 1-2
- Poslovni bonton
- Osnovi preduzetništva
- Menadžment događaja u hotelijerstvu
- Specijalizovani italijanski jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Specijalizovani francuski jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Specijalizovani nemački jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Specijalizovani španski jezik za oblast ugostiteljstva 1
-
Izborni Predmeti – Blok 3-4
- Turističke regije
- Menadžment barova, vinarija, kazina, kruzera i drugih specijalizovanih ugostiteljskih objekata
- Ugostiteljski servis i usluživanje
- Specijalizovani italijanski jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Specijalizovani francuski jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Specijalizovani nemački jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Specijalizovani španski jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Ketering menadžment
-
Izborni Predmeti – Blok 5-6
-
Najčešće postavljana pitanja