-
Osnovne studije
- Alternativne vrste ishrane
- Barsko poslovanje
- Enologija sa somelijerstvom
- Gastronomski proizvodi
- Globalizacija u hotelijerstvu
- Higijena, sanitarna zaštita i bezbednost
- Inovacije i trendovi u ugostiteljstvu
- Izgradnja i oprema hotelskih objekata
- Kafa i čajevi
- Ketering menadžment
- Kontrola kvaliteta
- Kreativna gastronomija
- Masovna ishrana
- Međunarodno hotelijerstvo i turizam
- Menadžment barova, vinarija, kazina, kruzera i drugih specijalizovanih ugostiteljskih objekata
- Menadžment događaja u hotelijerstvu
- Menadžment ljudskih resursa
- Menadžment recepcije i hotelskog domaćinstva
- Menadžment smeštaja
- Mentalna higijena
- Morska hrana
- Nacionalne gastronomije
- Nutricionizam
- Organizacija poslovanja
- Osnovi gastronomije
- Osnovi hotelijerstva
- Osnovi marketinga
- Osnovi menadžmenta
- Osnovi preduzetništva
- Osnovi restoraterstva
- Osnovi turizma
- Pekarstvo sa poslastičarstvom
- Ponašanje i zaštita potrošača
- Poslovanje hotelskih i turističkih preduzeća i agencija
- Poslovna informatika
- Poslovni bonton
- Poslovni engleski jezik
- Poslovni francuski jezik
- Poslovni italijanski jezik
- Poslovni nemački jezik
- Poslovni ruski jezik
- Poslovni španski jezik
- Pravilna ishrana i planiranje menija
- Prva pomoć
- Specijalizovani engleski jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Specijalizovani engleski jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Specijalizovani francuski jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Specijalizovani francuski jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Specijalizovani italijanski jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Specijalizovani italijanski jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Specijalizovani nemački jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Specijalizovani nemački jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Specijalizovani ruski jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Specijalizovani ruski jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Specijalizovani španski jezik za oblast ugostiteljstva 1
- Specijalizovani španski jezik za oblast ugostiteljstva 2
- Stručna praksa 1
- Stručna praksa 2
- Stručna praksa 3
- Tehnologija hrane i pića
- Turističke regije
- Ugostiteljski servis i usluživanje
- Upravljanje finansijama i izrada biznis planova
- Upravljanje odnosima sa javnošću
- Upravljanje rizicima
- Veštine poslovne komunikacije
- Završni rad
- Najčešće postavljana pitanja