- Почетна
- Studijski smerovi
- Svi predmeti
-
Osnovne studije
-
Alternativne vrste ishrane
-
Barsko poslovanje
-
Enologija sa somelijerstvom
-
Gastronomski proizvodi
-
Globalizacija u hotelijerstvu
-
Higijena, sanitarna zaštita i bezbednost
-
Inovacije i trendovi u ugostiteljstvu
-
Izgradnja i oprema hotelskih objekata
-
Kafa i čajevi
-
Ketering menadžment
-
Kontrola kvaliteta
-
Kreativna gastronomija
-
Masovna ishrana
-
Međunarodno hotelijerstvo i turizam
-
Menadžment barova, vinarija, kazina, kruzera i drugih specijalizovanih ugostiteljskih objekata
-
Menadžment događaja u hotelijerstvu
-
Menadžment ljudskih resursa
-
Menadžment recepcije i hotelskog domaćinstva
-
Menadžment smeštaja
-
Mentalna higijena
-
Morska hrana
-
Nacionalne gastronomije
-
Nutricionizam
-
Organizacija poslovanja
-
Osnovi gastronomije
-
Osnovi hotelijerstva
-
Osnovi marketinga
-
Osnovi menadžmenta
-
Osnovi preduzetništva
-
Osnovi restoraterstva
-
Osnovi turizma
-
Pekarstvo sa poslastičarstvom
-
Ponašanje i zaštita potrošača
-
Poslovanje hotelskih i turističkih preduzeća i agencija
-
Poslovna informatika
-
Poslovni bonton
-
Poslovni engleski jezik
-
Poslovni francuski jezik
-
Poslovni italijanski jezik
-
Poslovni nemački jezik
-
Poslovni ruski jezik
-
Poslovni španski jezik
-
Pravilna ishrana i planiranje menija
-
Prva pomoć
-
Specijalizovani engleski jezik za oblast ugostiteljstva 1
-
Specijalizovani engleski jezik za oblast ugostiteljstva 2
-
Specijalizovani francuski jezik za oblast ugostiteljstva 1
-
Specijalizovani francuski jezik za oblast ugostiteljstva 2
-
Specijalizovani italijanski jezik za oblast ugostiteljstva 1
-
Specijalizovani italijanski jezik za oblast ugostiteljstva 2
-
Specijalizovani nemački jezik za oblast ugostiteljstva 1
-
Specijalizovani nemački jezik za oblast ugostiteljstva 2
-
Specijalizovani ruski jezik za oblast ugostiteljstva 1
-
Specijalizovani ruski jezik za oblast ugostiteljstva 2
-
Specijalizovani španski jezik za oblast ugostiteljstva 1
-
Specijalizovani španski jezik za oblast ugostiteljstva 2
-
Stručna praksa 1
-
Stručna praksa 2
-
Stručna praksa 3
-
Tehnologija hrane i pića
-
Turističke regije
-
Ugostiteljski servis i usluživanje
-
Upravljanje finansijama i izrada biznis planova
-
Upravljanje odnosima sa javnošću
-
Upravljanje rizicima
-
Veštine poslovne komunikacije
-
Završni rad
-
Najčešće postavljana pitanja
-
Alternativne vrste ishrane
This content is protected, please login and enroll in the course to view this content!