PG Slots CassinoPG Slots Cassino PG Slots Cassino Studenti gastronomije na Salonu španskog vina i hrane - Ugostiteljstvo PG Slots Cassino
Flat Preloader Icon

Naši studenti gastronomije imali su priliku da učestvuju na Salonu španskog vina i hrane u hotelu Hyatt Regency u Beogradu gde su na najbolji način prezentovali našu visoku školu.

Salon je organizovalo Trgovinsko-ekonomsko odeljenje Ambasade Španije u Beogradu, a u okviru manifestacije održano je više tematskih radionica, predstavljena su odabrana vina, maslinovo ulje, sirevi i drugi gastronimski proizvodi Španije.

Studenti su učestvovali u stručnoj radionici „Španski tapasi – poziv na druženje” nakon koje su se oprobali u pripremanju tapasa od originalnih španskih namirnica pod vođstvom prof. dr Bojane Kalenjuk Pivarski.

Uz kolege sa drugih visokih škola i fakulteta, naši predstavnici Jovan Lakić i Stefan Lukač prezentovali su svoj rad stručnom žiriju koji su činili ambasador Španije NjE g. Raul Bartolome Molina, šef Trgovinsko-ekonomskpg odeljenja Ambasade Španije Jose Lopez Thomas de Carranza, glavni šef kuhinje hotela Hyatt Milan Čotra i food influencer Pavle Branković.  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *